Автодорожники ліквідовують наслідки негоди на шляхах Черкащини

Автодорожники ліквідовують наслідки негоди на шляхах Черкащини

У зв’язку зі снігопадами та хуртовинами, які ввечері 6 січня розпочалися у Черкаській області, для забезпечення безперешкодного проїзду автомобільними дорогами області цілодобово проводяться роботи з очищення автошляхів загального користування від снігу.

За інформацією диспетчерської Служби автомобільних доріг у Черкаській області, усі філії ДП «Черкаський облавтодор» в усіх районах Черкаської області ввечері 6 січня розпочали роботи з очищення автошляхів від снігу. Загалом за добу було очищено від снігу понад 2 тис км доріг загального користування. Роботи на автодорогах Черкащини продовжуються.

Окрім того, на узбіччях автодоріг області державного значення працівники ДП «Черкаський облавтодор» встановили снігозахисні щити для уникнення переметів на дорогах.

У деяких районах та на трасі міжнародного значення М-05 Київ-Одеса проводилася обробка дорожнього покриття для недопущення ожеледиці та безпечного проїзду. Загалом, за добу було використано більше 63 тонн піщано-соляної та протиожеледної сумішей.

Впродовж доби для очищення від снігу автодоріг загального користування були задіяні 75 піскорозкидувачів, 30 грейдерів та бульдозерів та 35 навантажувачів, працювало понад 100 робітників ДП «Черкаський облавтодор». Роботи з очищення автошляхів від снігу продовжуються 7 січня та триватимуть скільки буде необхідно.

Служба автомобільних доріг у Черкаській області наголошує, що під час роботи снігоприбиральної техніки водії транспортних засобів мають забезпечити безперешкодний рух спецтехніки та не створювати заторів. У зв’язку з ускладненням погодних умов, Служба автомобільних доріг у Черкаській області закликає водіїв та перевізників утриматися від поїздок та бути уважними та обережними за кермом. Неухильно дотримуйтесь правил дорожнього руху, не перевищуйте допустиму швидкість і не виконуйте ризикованих маневрів, зазначають у прес-службі САД у Черкаській області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x