Роман Морару-Бурлеску: «Я би дуже хотів, щоб уся моя сім’я мала змогу святкувати Новий рік разом»

Роман Морару-Бурлеску: «Я би дуже хотів, щоб уся моя сім’я мала змогу святкувати Новий рік разом»

На порозі – новий 2021 рік. Чим же запам’ятався непростий 2020-й і які сподівання покладаємо на найближчий час? «Нова Доба» розпочинає передсвятковий проект, аби підбити підсумки року разом із відомими черкащанами.

Лікар уролог-онколог, завідувач обласного центру пластичної реконструктивної та малоінвазійної онкоурології Черкаського обласного онкологічного диспансеру Роман Морару-Бурлеску ‒ про трансплантацію нирки, жорсткий карантин та бажання відзначати Новий рік усією родиною.

 

‒ Назвіть три головні події 2020 року.

‒ Цей рік був досить багатий на події, як позитивні, так і негативні. Насамперед дуже вразила пандемія коронавірусу, жорсткий карантин, що змусив усіх різко змінити свої плани, коригувати роботу, переформатовуватися. Також подією обласного масштабу в галузі медицина стала перша трансплантація нирки від матері до сина, яка пройшла успішно, звичайно, не без допомоги колег із досвідом подібних операцій. Ще мені запам’ятався запуск Spacex, дуже видовищно.

 

‒ Які найпозитивніші спогади цього року?

‒ Як не дивно ‒ це період локдауну весною. Тоді з’явився вільний час для родини. Мав можливість проводити більше часу з дітьми на свіжому повітрі. Це було дуже круто!

 

‒ Що було найнеприємнішим у році, що минає?

‒ На жаль, коронавірус не оминув, хвороба складна та підступна. Крім того, дає свої ускладнення, із якими треба боротися ще довгий час після одужання.

 

‒ Щоб Ви хотіли побажати друзям, рідним та колегам на Новий рік?

‒ У Новий рік бажаю знайти гармонію в душі, спокій і затишок біля рідних людей. Нехай відчуття новорічного дива супроводжує вас протягом всього року!

 

‒ Чи загадуєте Ви бажання в новорічну ніч і чи здійснювались вони?

‒ Аякже, як і всі мрійники! Відчуття новорічного дива ніколи не можна втрачати. Бажання мають бути реальними, тоді вони будуть збуватися. І так, мої здійснювалися!

 

‒ Який найбільш пам’ятний подарунок Ви отримували, чи хотіли б отримати?

‒ Я би дуже хотів, щоб уся моя сім’я мала змогу святкувати Новий рік разом, за одним столом! Щоб нарешті відкрились кордони з окупованими територіями й ми вільно могли відвідувати рідних людей!

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x