Людмила Фіть: «Найпозитивніші спогади цього року пов’язані з людьми»

Людмила Фіть: «Найпозитивніші спогади цього року пов’язані з людьми»

На порозі – новий 2021 рік. Чим же запам’ятався непростий 2020-й і які сподівання покладаємо на найближчий час? «Нова Доба» розпочинає передсвятковий проект, аби підбити підсумки року разом із відомими черкащанами.

Очільниця обласного управління культури Людмила Фіть ‒ про нову посаду, побажання подорожей та пам’ятний подарунок від студентів.

 

‒ Назвіть три головні події 2020 року.

‒ Насамперед, це те, що я повернулася зі Львова в Черкаси. По-друге, почала працювати на новій і дуже відповідальній посаді очільниці управління культури області ‒ для мене це досить серйозна подія. Зважаючи на відгуки в соціальних мережах, це ще й те, що спочатку я загубила свою шубку, а потім знайшла. Звичайно, це жарт, але 2020 рік запам’ятається мені цією історією.

 

‒ Які найпозитивніші спогади цього року?

‒ Вони асоціюються з людьми, які мене оточують, адже дуже багато було нових знайомств, спілкування, зустрічей, багато тих, хто підтримує, вірить, хто заходить привітатися, запитати, чим допомогти, шле свої посмішки. Позитивні спогади, як не дивно, пов’язані з тим, що в період карантину були закриті навчальні заклади, а моя донька вчиться в університеті в іншому місті. А зараз вона вдома, навчається онлайн, і ми можемо разом проводити час, багато спілкуватися. Це для мене дуже цінно.

 

‒ Що було найнеприємнішим у році, що минає?

‒ Це найважче питання. Мабуть те, що не було Черкаського книжкового фестивалю, те, що досі не відкрили Черкаський драмтеатр, але сподіваємося, що ми встигнемо до кінця 2020. На рік стала старшою, це не приємно, але й не минуче. А все інше, то ‒ досвід.

 

‒ Щоб Ви хотіли побажати друзям, рідним та колегам на Новий рік?

‒ Мені важко бажати, тому що не люблю нав’язувати свою точку зору. Але як собі хочу побажати всім якомога більше подорожувати. Це надзвичайне перезавантаження й відпочинок. А ще хочу побажати розуміння того, що в цьому світі багато чого залежить від вас, від того, як ви ставитеся до ситуації, до інших людей, свого здоров’я. Кожен має усвідомити, що дуже багато чого може змінити одна людина. І світ стане іншим, кращим. Тому бажаю вам невтомності, адже ми можемо багато.

 

‒ Чи загадуєте Ви бажання в новорічну ніч і чи здійснювались вони?

‒ Звісно я загадую найголовніше бажання в новорічну ніч. І ця мрія стосується, в основному, родини, моїх близьких. І обов’язково додаю бажання, щоб в Україні настав мир, нарешті закінчилася війна.

 

‒ Який найбільш пам’ятний подарунок Ви отримували чи хотіли б отримати?

‒ У мене ще день народження перед Новим роком, тому коли мене запитують, що подарувати, мені так важко обрати його. Але найбільше цінується увага. Щодо пам’ятних подарунків, пригадую презент від студентів – чашка із нашими спільними фотографіями. Це дуже приємно, дарує приємні спогади

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x