Богдана Черненко: «Новий рік ‒ це казка з дитинства»

Богдана Черненко: «Новий рік ‒ це казка з дитинства»

На порозі – новий 2021 рік. Чим же запам’ятався непростий 2020-й і які сподівання покладаємо на найближчий час? «Нова Доба» розпочинає передсвятковий проект, аби підбити підсумки року разом із відомими черкасцями.

Власниця студії краси «BESTія» Богдана Черненко ‒ про тревел-пригоди, новий вид діяльності та новорічний спогад.

 

– Назвіть три головні події 2020 року.

‒ Щодо головних подій 2020 року, ситуація вкрай цікава. Коли ще таке було, щоб у більшості людей на планеті була однакова причина для здивування та певних змін у житті? Кажуть, світ уже не буде колишнім. Можливо. Але ж прості людські радості та переживання ніхто не відміняв. Мої: новий вид діяльності, який назрівав, та в умовах карантину міцно сформувався. Це онлайн-курс на стику психології і медицини, що допомагає жінкам знижувати вагу, покращуючи свій стан психологічного та фізіологічного здоров’я. Син цього року закінчив школу та вступив до Одеського національного економічного університету. Хоча і тут карантин змінив наші плани. Син планував навчатися за межами України. Можливо для когось то буде дивно, але для такого затятого подорожувальника, як я, планувати свої тревл-пригоди в умовах дуже обмеженого переліку країн, то є подія. І все-таки вийшло. Удалося поподорожувати як Україною, так і за її межами, було досить цікаво! Ділилась новими надбаннями у соціальних мережах. Та й на січень 2021 вже є певні тревел-плани.

 

 

– Які найпозитивніші спогади пов’язані з 2020 роком?

‒ А от спогади у більшості пов’язані із тими самими подіями. Один із найяскравіших пов’язаний, звісно з подорожжю. У березні, з початком карантинних заходів, нам із колегою, Оленою Литвиновою, вдалося успішно повернутися з далекого острова Балі та повернути нашу групу туристів. Мова йде про наш авторський тур до цього магічного острову. І ті самі спогади стосуються, як перебування нашої групи на майже безлюдному на той момент Балі, так і дві доби, що ми провели в аеропорті в Дубаї. Скажу тільки, що це будо незабутньо і досить весело!

 

– Що було найприємнішим у році, що минає?

‒ Найприємнішим особисто для мене є людські відносини. У складних умовах завжди проявляється те справжнє, що не було помітним раніше. У цьому плані трохи змінилися пріоритети. І за це я вдячна тим самим складним умовам. Хочу особливо відзначити таку подію, як збір подарунків для діток зі шкіл-інтернатів. Через два тижні після того, як я «кинула клич» у соціальних мережах, відгукнулася така кількість не байдужих, що нам удалося зібрати гарні подарунки для 180 дітей. Від таких людських вчинків, сльози радості навертаються!

 

– Що б ви побажали друзям, рідним та колегам на Новий рік?

‒ Насамперед віри в себе та свої можливості! Позитивного ставлення до складних ситуацій. Із досвідом приходить розуміння, що майже не буває поганих ситуацій, бувають ‒ повчальні. Душевного спокою та любові. Адже життя триває!

 

– Чи загадуєте ви бажання в новорічну ніч і чи здійснювалися вони?

‒ Загадую. Люблю казкові події, а Новий рік ‒ це казка з дитинства. Деякі здійснювалися, ті, що найбажаніші.

 

– Який найбажаніший подарунок ви отримували або хотіли б отримати?

‒ Колись, у далеких 80-х, коли мені було 5‒6 років, я вирішила вистежити Діда Мороза. Не зімкнувши очі тої ночі (а насправді мене зморило десь опівночі), я планувала застати діда на гарячому. І яким же було моє здивування, коли він таки зміг прокрастися непоміченим і покласти солодощі під ялинку. До сих пір пам’ятаю той чарівний момент, коли вранці знайшла подарунок.

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x