Наталія Несват: «У мене є все, аби бути щасливою»

Наталія Несват: «У мене є все, аби бути щасливою»

На порозі — новий 2021 рік. Чим же запам’ятався непростий 2020-й і які сподівання покладаємо на найближчий час? «Нова Доба» розпочинає передсвятковий проєкт, аби підбити підсумки року разом із відомими черкасцями.

Очільниця БО “Черкаська мережа” Наталія Несват  — про карантин, мотивацію, здійснення мрій та віру в інших.

Назвіть три головні події 2020 року.

Цей рік був сповнений різноманітними подіями. Одна з найбільш вагомих стосується закінчення магістратури в Інституті економіки та бізнесу. Я вирішила вступити до цього закладу, бо в мене виникло бажання дещо змінити систему управління. Також упродовж 2020 моє життя стало інакшим, адже низка негативних моментів відсіялися крізь жорсткий “фільтр”. Наприклад, більшість людей, яких я вважала друзями, виявилися лише тимчасовими попутниками. Узагалі я намагаюся позитивно сприймати всі виклики та зміни, бо все що відбувається — лише на краще. У мене є рідні, улюблена справа та люди, яким я довіряю. Ще одна особливість 2020 року полягає в тому, що довелося вірити в сили інших. Адже дехто не усвідомлює що може зробити набагато більше, ніж уявляє.

Які найпозитивніші спогади цього року?

Із цьогорічних позитив можу виокремити карантин. Я виспалася, але не можу сказати, що відпочила як слід. По-перше, ще ніколи в житті я не проводила стільки часу з родиною. Для мене ці моменти були наповнені позитивом, підтримкою та приємним спілкуванням. Величезним плюсом стало онлайнове спілкування, бо в процесі вдалося опанувати сучасні технології та отримати корисну інформацію щодо цього. Також пишаюся досягненнями моєї благодійної організації, адже ці успіхи надихають на реалізацію подальших задумів.

Що було найнеприємнішим у році, що минає?

Були певні проблеми із соціальним супроводом моєї організації. Однак не можу сказати, що ці моменти є неприємними. Це важко, але я не засмучувалася і розуміла, що заклад потрібен, адже там живуть люди. Прикрими були зради або випадки, коли довелося засмутити близьких чи робити речі, про які пізніше жалкувати.

Що Ви хотіли б побажати друзям, рідним та колегам на Новий рік?

Із віком розумієш, що найважливіше в житті — це здоров’я. Якщо людина погано почувається, то немає натхнення та бажання щось робити. У жодному разі не опускайте руки. Часто хочеться зупинитися через негативний вплив зовнішніх чинників, але за будь-яких обставин треба рухатися далі. Бажаю всім подорожей, бо відвідини інших місць відновлюють енергетичний баланс та мотивують до нових звершень.

Чи загадуєте Ви бажання в новорічну ніч і чи здійснювались вони?

Я ніколи не загадувала бажання, бо не вірю в це. На мою думку, Бог — джерело здійснення мрій. Два роки тому я написала на папірці 14 пунктів, в яких зазначила свої потреби. Опісля помолилася і попросила, аби це втілилося. Під час переїзду я знайшла цей список і впевнилася, що ці бажання реалізувалися. Відтоді я вірю, що найпотаємніші мрії обов’язково здійснюються.

Який найбільш пам’ятний подарунок Ви отримували, чи хотіли б отримати?

Для мене найбільша цінність — це спілкування з батьками та рідними. Я щаслива, коли вони телефонують і розповідають про свої справи. Інколи задумуюся, який презент хотіла б отримати. Однак згодом усвідомлюю, що в мене є все, аби бути щасливою.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x