Сергій Сергійчук: За кожним процесом, кожним документом, кожним рішенням – стоять Люди.

Сергій Сергійчук: За кожним процесом, кожним документом, кожним рішенням – стоять Люди.
Ексочільник Черкаської ОДА Сергій Сергійчук подякував усім, із ким працював обіймаючи посаду керівника області.
– Учора на пресконференції говорив більше про результати на посаді, сьогодні хочу більше сказати про людей. Бо за кожним процесом, кожним документом, кожним рішенням – стоять Люди.

Дякую усім, з ким працювали пліч-о-пліч ці 4 місяці. Було нелегко, але разом, підтримуючи один одного, ми досягли добрих результатів, вирішили не одну проблему на благо людей Черкаської області.

Хочу подякувати усім співробітникам структурних підрозділів Черкаської обласної адміністрації за ефективну співпрацю. Окремо дякую головам районних державних адміністрацій за те, що зараз, у період реформування, ви відповідально ставитеся до виконання своїх обов’язків і поставлених завдань Президента і Уряду!

Приємно відзначити високий рівень роботи обласних служб і територіальних підрозділів, ціную наш діалог із громадськими організаціями бійців, ветеранів АТО. Завжди був чесним і відкритим, дякую Всім, хто підтримував і допомагав та віддячив мені тим же!

Які б посади ми не обіймали, головне – не зраджувати принципам чесності, порядності, чинити і по закону, і по совісті! Завжди залишатися Людьми!

Хай наступний і майбутні роки будуть добрішими, миру, злагоди та здоров’я всім нам! – зазначив Сергій Сергійчук.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x