Віталій Коваль: «Хочу побажати нашій державі у новому році значних позитивних політичних змін»

Віталій Коваль: «Хочу побажати нашій державі у новому році значних позитивних політичних змін»

На порозі – новий 2021 рік. Чим же запам’ятався непростий 2020-й і які сподівання покладаємо на найближчий час? «Нова Доба» розпочинає передсвятковий проект, аби підбити підсумки року разом із відомими черкасцями.

Депутат Черкаської обласної ради Віталій Коваль ‒ про перемогу на місцевих виборах, волонтерство та дитячі спогади, пов’язані з Різдвом та Новим роком.

 

– Назвіть три головні події 2020 року.

‒ Найбільш вагомою подією уже кілька років поспіль є воєнні дії з Росією. Також, безсумнівно, це пандемія коронавірусу, яка накрила весь світ, і місцеві вибори.

 

– Які найпозитивніші спогади пов’язані з 2020 роком?

‒ Для мене позитивним стало обрання депутатом Черкаської обласної ради від партії «Європейська солідарність». До цього я йшов не один рік.

 

– Що було найнеприємнішим у році, що минає?

‒ Найнеприємнішим стала одна пригода, яка трапилася зі мною та моїми друзями після складання присяги депутата. Це пов’язане з волонтерством, допомогою нашим бійцям, але вищі сили нас вберегли й дали можливість далі творити добрі справи.

 

– Що б ви побажали друзям, рідним та колегам на Новий рік?

‒ Хочу побажати здоров’я, справжнього сімейного затишку, а нашій державі значних позитивних політичних змін.

 

– Який найбажаніший подарунок ви отримували або хотіли б отримати?

‒ Не можу назвати це подарунком, але враження отримав надзвичайно яскраві та позитивні після споглядання справжнього вертепу, який організували звичайні люди на Івано-Франківщині. Це дитячий спогад, ми тоді з братом були в гостях у бабусі. Це дійство запам’яталося на все життя.

 

 

 

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x