Владислав Боєчко: «Варто не опускати руки, а покращувати власне життя»

Владислав Боєчко: «Варто не опускати руки, а покращувати власне життя»

На порозі – новий 2021 рік. Чим же запам’ятався непростий 2020-й і які сподівання покладаємо на найближчий час? «Нова Доба» розпочинає передсвятковий проект, аби підбити підсумки року разом із відомими черкасцями.

Професор кафедри історії України ЧНУ, доктор історичних наук Владислав Боєчко ‒ про дистанційну роботу, місцеві вибори та подарунки від дітей.

 

– Назвіть три головні події 2020 року.

‒ Досвід дистанційної роботи та навчання, перевага була втому, що це певний розвиток, освоєння нових шляхів комунікації зі студентами, колегами, нові можливості пізнання тієї інформації, яку дає викладач. Недоліки були в тому, що досить складно розділити робочий час і особистий. По-друге, це підготовка і участь у місцевих виборах. Я мав нагоду і можливість очолити список в обласну раду від партії «Сила і честь». І намагався зробити все прозоро, чесно й відкрито й мені в цьому ніхто не заважав. Нас не обрали, але враження, драйв залишилися і в цьому є великий позитив. І третє – це моя сім’я, із якою ми разом пройшли цей рік, всі залишилися здорові.

 

– Які найпозитивніші спогади пов’язані з 2020 роком?

‒ Вони звісно є, але я не хочу зараз їх оголошувати. Єдине, що скажу, це пов’язане з моїми напрацюваннями, які були зроблені впродовж останніх чотирьох років. Маю певний результат, але поки що не остаточний.

 

– Що було найнеприємнішим у році, що минає?

‒ Найнеприємнішим стало розчарування в людях, із якими ти спілкувався, до яких звик. Тому таких людей я залишаю в спокої і більше з ними не комунікую.

 

– Що б ви побажали друзям, рідним та колегам на Новий рік?

‒ Міцного здоров’я, оптимізму, віри в те, що життя має бути кращим і воно залежить лише від кожного з нас. Попри складнощі в нашій країні і світі варто не опускати руки, а покращувати власне життя.

 

 

– Який найбажаніший подарунок ви отримували або хотіли б отримати?

‒ Найцінніші подарунки від моїх дітей: листівки, зроблені їхніми руками, дуже гріють душу і радують.

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x