Гороскоп від “Нової Доби”: як знаки Зодіаку святкують Новий рік?

Гороскоп від “Нової Доби”: як знаки Зодіаку святкують Новий рік?

Овен

Овни не готуються до 31-го грудня – не той масштаб. Середньостатистичний Овен за 60 секунд розплановує все аж до Різдва, а краще – до Водохреща. Лазня! Сани! І до циганів! Якщо в представників знаку невеликий бюджет, то вони виступлять в ролі директора лазні, ведмедя-танцюриста, візника та його коня. Якщо ж Овни не дуже обмежені у можливостях і все ж таки спіймають Фортуну за волосся, то до кінця січня не дуже твереза Земля ризикує наштовхнутися на небесну вісь. При цьому часу на підготовку Овнам не потрібно – у них все це якось само по собі виходить… тому 1-го січня вони чудом можуть опинитися в Таїланді, на пальмі, із каструлею олів’є…

Телець

У класичних Тельців свято розплановане по годинах ще в березні. Середньостатистичний Телець точно знає, куди він піде, у що буде одягнений та як “ні за що не питиме”. Телець 80-го рівня починає варити холодець за два тижні до свята. За п’ять хвилин до ударів годинника в Тельців повна духовка їжі, а сам Телець, зачинившись у ванній, буде дописувати квартальний звіт, тому що його теж потрібно встигнути завершити. Власне, на планах “дописати квартальний звіт” прекрасна гармонія і зруйнується. Тому що Тельців, які “нізащо не питимуть” не буває. Куди понесе захмелілого Тельця? Та куди завгодно! Хоч до Овна, в лазню до циганів і коней…

Близнюки

Новий рік приходить до Близнюків зненацька. “Це як так — сьогодні тридцять перше?!?” – розгублено уточнюють вони, – “учора ж було десяте!!!” Після чого Близнюки кілька разів блимають очима на календар і – поооооїхалииии………Долаючи закони фізики однією лівою, Близнюки перетворюють нашу планету на чорну діру, де хвилина прямує до нескінченності. Класичні Близнюки за ті дві години, що залишились від старого року, встигають зробити зачіску в уже зачиненій перукарні, приготувати закуски на двадцять персон і написати новорічну п’єсу для гостей. Ой, і ялинку купити. А може, і до лісу за нею побігти. Після чого падають в крісло та благають: “Дайте мені вже випити, нелюди”.

Рак

Новий рік для Рака – свято інтимне, манірне, тож і планується відповідно. Або сім’я, або найближчі друзі. Адже “це ж важливо”. Увесь грудень Рак буде рефлексувати на теми: “Що їм подарувати?” чи “Якщо їм не сподобається, може поміняти, поки не пізно?”. Але це все стає можливим, лише якщо Рака хтось завбачливо не напоїв в середині грудня: в стані алкогольного сп’яніння Рак перетворюється на Овна та може теж випадково купити квитки до Таїланду. Тверезіє, зазвичай, десь в лютому… десь на Самуї. Або в поліських лісах, якщо всі квитки до Таїланду Овни вже розкупили…

Лев

Лев готується до свят ретельно й продумано. Розсудливо та відповідально. Із яскравими гірляндами, салютами та ящиками шампанського. У його гостей буде найсмачніша їжа, найцікавіша культурна програма та найкращі подарунки. Друзі сидітимуть під найкрасивішою ялинкою та слухатимуть найкрутішу музику. При цьому всі ці радощі життя Лев подарує рідним і близьким абсолютно безкоштовно. Йому достатньо того факту, що ви чітко усвідомлюєте, хто тут цар звірів, а хто – горобець нацвірінькав.

Діва

Діва готується до Нового року дуже серйозно та ретельно. Усе має бути ідеально! Тому перед Новим роком обов’язково треба зробити ремонт! Ну а як без нього! Тож гості 31 грудня допомагають Діві доклеювати шпалери. Під удари годинника в домівці Діви відкривають не шампанське, а банку з фарбою, а замість олів’є на столі – цемент. Зате під Новий рік – новий дім, та й фарби нанюхалися – можна переглядати блакитний вогник в 3D без окулярів!

Терези

Терези починають планувати святкування Нового року за місяць-два. Так у них з’являється до п’яти різних варіантів, плюс три в запасі. Однак, не вирішивши долю свого Нового року, Терези махають рукою та починають просто чекати 31 грудня, коли хтось їм зателефонує та покличе на святкування. Але телефонує лише Овен і щось кричить про сани, лазню і циганів…

Скорпіон

Оооо… Скорпіон готується. Назвався Скорпіоном – лізь у блискітки! Скорпіон просто не може без уваги та захоплених поглядів. Навіть якщо в новорічну ніч він має бути в костюмі ведмедя, то все одно зробить собі бразильську епіляцію, манікюр-педикюр та зачіску, як у голлівудської зірки. Ну і нехай цієї краси ніхто не побачить, зате сам Скорпіон знатиме, що він — прекрасний!

Стрілець

План новорічної ночі у Стрільця чудовий: перед Новим роком Стрілець обов’язково гарненько виспиться. 31 грудня неквапно пройдеться по магазинах, піде в парк, щоб спіймати ротом сніжинки та трохи помріяти. Замовить їжу в ресторані, зустрінеться з дорогими серцю людьми, потім, загорнувшись в теплий плед разом з коханою людиною, попиваючи глінтвейн, зустріне Новий рік… Прекрасний план! Жодного разу, правда, не здійснився, але прекрасний!

Козеріг

Найбільша проблема Козерогів під час підготовки до Нового року – це їх, козерозячий, день народження. Планування прийдешніх свят стоїть на двох китах: “Скільки у мене грошей?” і “В якому стані моя печінка?”. Досвідчені Козероги трансформують цих китів в єдиний моноліт: “Скільки коштує донорська печінка?” Від відповідей на ці запитання залежить рішення – відсвяткувати все й одразу або все-таки розділити вечірку на два етапи. Плюси другого варіанту очевидні (подарунків буде більше), мінуси ж залежать від стану печінки. І, звісно, все впирається в конкретні дати – імовірність рішення відстрілятися за один раз прямо пропорційна проміжку між днем народження та 31 грудня.

Водолій

Водолій до Нового року так розслабляється, що нічого вже не хоче. Увесь рік він боровся з несправедливістю, виступав за мир у всьому світі, ставав на захист слабких і знедолених, а тепер хоче просто виспатися, гарненько поїсти і провести час на власний розсуд. Але ні! Куди вже там! Це лише в мріях! Нормального Водолія на Новий рік не побачиш ні на вулиці, ані в гостях, ані в ресторані, ні деінде. Шукайте його в костюмі Діда Мороза!

Риби

З одного боку, можна піти до Петренків. Але у Петренків будуть Гриценки, а я їх терпіти не можу. За інших обставин, вечірка в клубі – це погана музика, яку ти не можеш вимкнути, ідіотські конкурси та дуже багато майонезу в салаті. Можна було б, звичайно, поїхати в стару компанію та провести свято з людьми, яких не бачив вже сто років, але у мене вискочив прищик… “. Риби ще не знають, як святкуватимуть Новий рік. Риби ще не вирішили. Бо все складно.

Із прийдешнім вас! Чудового святкування!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x