Лариса Кошова: “Усі найприємніші спогади цього року пов’язані з людьми”

Лариса Кошова: “Усі найприємніші спогади цього року пов’язані з людьми”

На порозі – новий 2021 рік. Чим же запам’ятався непростий 2020-й і які сподівання покладаємо на найближчий час? «Нова Доба» розпочинає передсвятковий проект, аби підбити підсумки року разом із відомими черкащанами.

Заступниця голови Черкаської обласної державної адміністрації Лариса Кошова поділилася з читачами “Нової Доби” і розповіла про власні кар’єрні здобутки цього року, захоплення малюванням та найбільш пам’ятні подарунки.

–  Назвіть три головні події 2020 року.

– Серед головних подій, які першими спадають на думку – зміна двох посад. Особливою несподіванкою стала посада заступниці голови Черкаської ОДА. Для мене це велика відповідальність, найперше перед власними принципами. Я завжди відкрита до людей, не боюся говорити правду та приймати рішення.

Ще однією з головних подій стало моє повернення до студентства. Саме перед Новим роком захистила диплом магістра.

Третьою подією я б назвала, впровадження в області органної трансплантації. Ми до цієї події йшли не один рік. Розвиватимемо цей напрямок і надалі.

– Які найпозитивніші спогади цього року?

– Усі найприємніші спогади цього року пов’язані з людьми. Це люди, які були поруч у складні моменти, знаходили можливість та бажання допомагати іншим, бачили вихід там, де його, здавалося б, не існує. Саме пліч-о-пліч із ними ми боролися й продовжуємо боротися з Covid.

Позитив принесло мені й малювання. Несподівано захопилася малюванням, це допомагає відволіктися від клопотів, здобути гармонію.

– Що було найнеприємнішим у році, що минає?

– Звісно ж, коронавірус. Думаю, такої ж думки більшість людей. Хвороба поставила перед нами багато викликів, однак дала й безліч уроків.

Цей рік навчив мене ще більшої витримки та великодушності, зробив ще сильнішою.

–  ЩобВи хотіли побажати друзям, рідним та колегам на Новий рік?

– Звичайно ж, здоров’я, вірити у дива (вони трапляються), цінувати кожен момент життя, здійснювати мрії та попри будь-які обставини, які трапляються у житті, залишатися людиною.

– Чи загадуєте Ви бажання в новорічну ніч і чи здійснювались вони?

– Можливо, це звучить трохи романтично, але, дійсно, загадую бажання кожної новорічної ночі. Які саме – таємниця, адже якщо розповісти, точно не здійсняться 🙂

– Який найбільш пам’ятний подарунок Ви отримували, чи хотіли б отримати?

– По-перше, це всі подарунки від моїх дітей. Більшість із них зберігаються роками й тримають у собі спогади та родинне тепло. Серед них – цукерниця, свічки, дитячі малюнки.

Також пам’ятним подарунком став сертифікат на фотосесію до черкаського фотографа Ігоря Єфімова. На жаль, через завантаженість ще не встигла скористатися, але обов’язково це зроблю.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x