Як відновити сили після святкувань

Як відновити сили після святкувань

Як лишатись у формі в період новорічних свят і не зіпсувати здоров’я це чи не найважливіше питання останніми днями. Пропонуємо допомогти своєму організмові й виконати кілька простих кроків, що допоможуть подбати про ваше самопочуття.

1. Подбайте про повноцінний відпочинок. Це означає повноцінний сон (не менше як 8 годин), піші прогулянки на свіжому повітрі і яке-небудь заняття “для душі”. За кілька днів такого розміреного режиму ви знову відчуєте прилив життєвих сил.

2. Позбавтеся токсинів. Відомо, що продукти розпаду алкоголю отруюють організм. Негативно впливає на нього також жирна і смажена їжа, якої чимало на новорічному столі. Чиста вода має властивість швидко виводити з організму шкідливі речовини. Тому що більше ви питимете рідини, то швидше організм позбудеться від шлаків і токсинів. Для корисного пиття підійде чиста негазована вода або зелений чай без цукру.

3. Скиньте зайві калорії. Це не означає відразу сісти на жорстку дієту. До найкращих результатів приведуть овочеві дієти: капустяна дієта або особливий низькокалорійний Боннський суп. Після вихідних на такій дієті ви зможете повернути собі колишні форми і до того ж дасте невеликий перепочинок шлунково-кишковому тракту, який відчував підвищене навантаження в період новорічних свят.

4. Поверніть собі “свіжий” вигляд. Оскільки колір обличчя багато говорить про загальний стан організму, слід подбати про те, щоб шкіра виглядала красивою і природною (що особливо складно після бурхливих вихідних). Для цього не потрібно витрачати багато часу на салони краси, просто зробіть кілька поживних масок в домашніх умовах, орієнтуючись на вік і свій тип шкіри.

5. Прогуляйтеся на свіжому повітрі. Щоб уберегтися від спокуси випити або з’їсти щось зайве в гостях, можна домовлятися про зустрічі з рідними або друзями на вулиці: разом вийти на прогулянку зимовим містом, дітей на ялинку, покататися на санках, відвідати льодовий каток тощо. Можливо, такий варіант трохи незвичний, зате не доведеться знову сидіти весь вечір за святковим столом і доїдати вчорашні салати.

Бережіть себе і дбайте про здоров’я!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x