6 заторів ліквідували рятувальники на території Черкащини за добу

6 заторів ліквідували рятувальники на території Черкащини за добу

За добу що минула, в області силами пожежно-рятувальних підрозділів та дорожних служб ліквідовано 6 заторів у 4 районах області, з яких вивільнено 6 легкових автомобілів, карету «швидкої допомоги» та великовантажний автомобіль. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Найбільше роботи у рятувальників було на автошляхах Катеринопільського району, де через снігові замети дороги було перекрито у трьох місцях.

Силами місцевого пожежно-рятувального підрозділу поблизу села Ямпіль, із снігового замету були звільнені 3 легкових автомобілі, з яких два «Жигулі» та «Москвич».

Згодом повнопривідний пожежний автомобіль за допомогою лебідки витягнув із кювету поблизу села Стійкове автомобіль «ВАЗ-210992, водій якого не впорався з керуванням та потрапивши у занос, з’їхав з дороги. Окрім водія в автомобілі перебували два пасажири, з яких одна дитина.
Вже увечері, зі снігового замету було звільнено автомобіль «ВАЗ-2121». Подія сталася поряд із селом Ярошівка.

У Смілянському районі поблизу села Миколаївка, прямуючи на виклик до снігового замету, потрапив автомобіль швидкої медичної допомоги. Бригаду зі снігового полону звільнили співробітники державної пожежно-рятувальної частини №12, які оперативно прибули на місце події.
За аналогічних обставин пожежно-рятувальним підрозділом було звільнено неподалік села Павлівка у Жашківському районі автомобіль «ВАЗ-21099».

Аби відновити рух автомобільного транспорту на автодорозі Умань- Черкаси, рятувальникам довелось залучати тракторну техніку Уманської ДЕД та ТОВ АФ «Добро». Подія сталася на підйомі поблизу села Доброводи. Водій важковагового автомобіля «DAF», потрапивши на слизьку ділянку, не впорався із керуванням, внаслідок чого вантажівку розвернуло, рух іншим транспортним засобам був закритий. Затримка транспортного руху внаслідок події становила 50 хвилин.

Станом на 7 годину 9 січня автомобільних заторів внаслідок ускладнення погодних умов на території області немає.
Людей, які отримали обмороження під час заторів, немає.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x