Уманські ув’язнені змагалися з фахової майстерності

Уманські ув’язнені змагалися з фахової майстерності

В Уманській виправній колонії (№ 129) відбулися конкурси фахової майстерності серед засуджених Конкурс проводився в два тури: теоретичний і практичний. У ньому брали участь слухачі Уманського навчального центру №129, які навчаються за професіями «Оператор швацького устаткування. Швачка», «Закрійник» та «Оператор комп’ютерного набору». Про це «Нова Доба» дізналася в управлінні Державної пенітенціарної служби в Черкаській області.

І місце посіла слухачка групи №5 Інна Сергієнко, яка навчається за професією «Закрійник». ІІ місце здобула слухачка групи №1 Людмила Дербеньова, яка здобуває професію «Оператор швацького устаткування. Швачка»

Також у рамках тижня професій інфраструктурного напрямку в відбувся конкурс фахової майстерності серед слухачів професії.

Конкурс проходив у VIII етапів, які включали в себе завдання різної складності. Окрім етапів «питання-відповідь» також було проведене тестування на комп\’ютері за допомогою програми Test-W2. На заключний етап конкурсу було запропоновано виконати практичне завдання відповідно до зразка.

За результатами виконаних завдань членами журі було визначено команду переможця та слухача, кращого за професією.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x