Зі снігового полону на Черкащині визволили три автівки за добу

Зі снігового полону на Черкащині визволили три автівки за добу

9 січня о 10:40 поблизу хутора Митниця, що у передмісті Шполи, через складні погодні умови до снігового замету потрапив автомобіль «ВАЗ», в якому крім двох дорослих, перебували ще й двоє дітей. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Автомобіль звільнили фахівці Шполянської пожежно-рятувальної частини, які прибули на місце пригоди.

Цього ж дня поблизу села Новодмитрівка на автошляху «Київ – Дніпро», золотоніські рятувальники звільнили із снігового замету легковий автомобіль «КІА Соренто», який через погіршення погодних умов втратив орієнтування та потрапив до кювету.

О 14:44 на пункт зв’язку 14-ї Державної пожежно-рятувальної частини надійшло звернення про допомогу. Згідно із повідомленням, поблизу села Паланка Уманського району через технічну несправність зупинився вантажний автомобіль «ДАФ».

Простоявши тривалий час на узбіччі дороги, водій та двоє малолітніх дітей почали замерзати. Черговий караул Уманської пожежно-рятувальної частини, який прибув на місце події доправив водія вантажівки та 2-х дітей 2007 та 2008 р.н. до найближчого пункту обігріву в селі Паланка.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x