Причину здорожчання проїзду в черкаських маршрутках перевірить Антимонопольний комітет

Причину здорожчання проїзду в черкаських маршрутках перевірить Антимонопольний комітет

Наскільки обґрунтовано підняли ціни на проїзд у приміських маршрутках Черкас має перевірити Антимонопольний комітет. Відповідний лист туди направить Черкаська райдержадміністрація. Про це повідомляє “Суспільне“.

У Черкаському районі працюють дев’ять перевізників. Про підвищення цін адміністрацію повідомили 26-го грудня. У зверненнях, зауважив керівник управління житлово-комунального господарства установи Петро Данилішин, підприємці посилаються на зміни до постанови Кабміну “Про регулювання цін”.

– Якщо змінюються мінімальна зарплата, піднімається ціна на паливно-мастильні матеріали. Там і запчастини здорожчали, тому вони мають право відповідно піднімати тарифи, – пояснив Петро Данилішин.

Регулювати вартість проїзду в управлінні не можуть. Але планують звернутися до Антимонопольного комітету, аби там перевірили обґрунтованість тарифу.

– Щоб людям роз’яснити, щоб не було у нас бунтів, перекриття доріг і всього іншого, ми звернулися до Антимонопольного комітету. Бо проблем багато виникає, то треба з’ясувати це питання, щоб ми знали, хто правий, а хто – ні, – зауважив керівник управління.

Поки що вартість проїзду залишиться такою, яку встановили перевізники.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x