Санаторій “Руська Поляна” отримав різдвяний подарунок

Санаторій “Руська Поляна” отримав різдвяний подарунок

Ротарі клуб “Черкаси-Центр” разом із німецьким партнером завітали до дитячого обласного протитуберкульозного санаторію “Руська Поляна” зі святковим подарунком. Про це інформують на сторінці Клубу у фейсбуці.

Цього року гості приїхали у заклад, щоб презентувати санаторію від ротарійської спільноти, черкаського клубу та головного партнеру ротарі-клубу з Німеччини “Розенхайм-Іннштадт” сучасний цифровий рентгенівський апарат “KRDC-02-ALFA” виробника Swiss Trafo Josef Betschart AG вартістю 60 тис.євро.

Апарат, придбаний для санаторію, доставлять в Україну після дозволу Міністерства соціальної політики про визнання гуманітарного вантажу.

— Оскільки щорічно у санаторії діткам проводять близько тисячі рентгенологічних обстежень та понад сто компютерних томографій (медичний центр “Лур” — безкоштовно), подарунок від ротарійців є справжнім чудом на Різдво! Цей сучасний цифровий рентген-апарат європейського рівня дозволить санаторію значно удосконалити лікувально діагностичний процес, — зазначив директор санаторію Леонід Лащенко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x