Монастирищанам нагадали про зимові правила безпеки

Монастирищанам нагадали про зимові правила безпеки

10 січня співробітники Монастирищенського районного сектору Управління ДСНС у Черкаській області вирушили в профілактичний рейд містом Монастирище, щоб нагадати жителям району про основні небезпеки взимку. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Спілкуючись із господарями приватних домоволодінь, рятувальники наголосили на неухильному дотриманні правил пожежної безпеки при експлуатації печей, газових та електричних приладів.

«Щоб уникнути біди, не залишайте без нагляду розтоплені печі та перегрівати їх, також експлуатувати без протипожежної розділки, використовувати для розпалювання печей легкозаймисті та горючі рідини, сушити на них одяг, дрова та інші матеріали, а поверхні опалювальних приладів і димових труб необхідно систематично очищати від пилу і білити. Виявлені ж у печі тріщини і неполадки необхідно своєчасно усувати», – звернули увагу господарів будинків співробітники ДСНС.

Під час профілактичних бесід фахівці Служби порятунку також звернулися до місцевих жителів з проханням дотримуватися правил безпеки під час виходу на лід. Рятувальники нагадали любителям зимової риболовлі, що виходити на кригу дозволяється, лише якщо товщина льоду не менше 7 см.

Під час рейду співробітники Держслужби з надзвичайних ситуацій розповсюдили серед місцевих жителів листівки з правилами безпеки в зимовий період, а також розмістили їх на інформаційних дошках.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x