У Черкасах оголосили конкурс з перевезення пасажирів на п’ятьох автобусних маршрутах

У Черкасах оголосили конкурс з перевезення пасажирів на п’ятьох автобусних маршрутах

12 січня в Черкаській міській раді відбулося чергове засідання виконавчого комітету. На ньому розглянули низку важливих питань із різних сфер життя громади. Про це інформують у пресслужбі Черкаської міської ради.

 

Серед проєктів рішень, які виносилися на обговорення, – проєкт регуляторного акту для встановлення тарифів на проїзд у тролейбусах. Утім, за пропозицією міського голови Анатолія Бондаренка його розгляд перенесли. До нього повернуться вже після закінчення локдауну.

 

Під час засідання представники виконавчого комітету внесли зміни до складу адміністративної комісії, яка займається розглядом та вивченням справ про адміністративні правопорушення, виявлені управлінням інспектування. Тепер її очолюватиме перший заступник міського голови Сергій Тищенко.

 

Поза тим, відкоригували на засіданні й форму контракту з директорами комунальних підприємств. За словами директора департаменту управління справами та юридичного забезпечення Юрія Гончара, до цього кроку вдались «задля підвищення контролю».

 

Серед іншого, ухвалили рішення про проведення конкурсу з перевезення пасажирів на п’ятьох автобусних маршрутах. Йдеться, зокрема, про 4-ий («Вулиця Пацаєва – Обласна лікарня»), 12-ий («Вулиця Кобзарська – «Військкомат»), 28-ий («Автовокзал – вулиця Пацаєва»), 5-ий («вулиця Генерала Момота – ВАТ ЧЛФЗ «Аврора») та 11-ий («Госпіталь – ВАТ ЧЛФЗ «Аврора») маршрути. Конкурс мають провести впродовж місяця.

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x