У міськвиконкомі ухвалили зміни для керівників комунальних підприємств Черкас

У міськвиконкомі ухвалили зміни для керівників комунальних підприємств Черкас

На сьогоднішньому засіданні виконкому в умовах карантину вдалося розглянути ряд нагальних питань. Про це інформує секретар Черкаської міської ради Юрій Тренкін.

Зокрема, внесено зміни до форми контракту з керівниками комунальних підприємств Черкаської міської ради.

– Такі зміни викликані рядом причин. Скажімо, попередні контракти були наскільки лояльними до керівників комунальних підприємств, що дозволяло їм мати досить високий рівень зарплат. А це, у свою чергу, негативно впливало на рівень цін за комунальні послуги у нашому місті. До цього всього, відповідні перевірки черкаських комунальних підприємств виявили порушення у їхній роботі. Все це дало підстави переглянути форму контракту із керівниками місцевих КП, – йдеться у повідомленні секретаря міськради.

Також під час засідання представники виконавчого комітету внесли зміни до складу адміністративної комісії, що займається розглядом та вивченням справ про адміністративні правопорушення, виявлені управлінням інспектування. Відтепер її очолюватиме перший заступник міського голови Сергій Тищенко.

Внесли зміни і до рішення виконкому про передачу майна дитячого майданчика з балансу департаменту ЖКК на баланс КП «Придніпровська СУБ».

За словами секретаря міськради, це необхідно, оскільки за справність обладнання на таких майданчиках відповідає організація, на балансі якої він перебуває.

Юрій Тренкін зазначив, що працівники Черкаської міської ради на час локдауну теж ідуть у відпустки за свій рахунок. Міський голова Анатолій Бондаренко вважає, що працівники міськради, як й інші містяни, під час карантинних заходів мають перебувати в рівних умовах. Проте орган місцевого самоврядування не може бути повністю зачинений і бездіяти всі два тижні, тож керівництво та працівники міської ради чергуватимуть за відповідним графіком.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x