На Черкащині неповнолітній зґвалтував та вдарив ножем жінку

На Черкащині неповнолітній зґвалтував та вдарив ножем жінку

16-річний юнак зґвалтував й ледь не вбив 51-річну жінку на Катеринопільщині 11 січня. Про це повідомляє пресслужба поліції Черкаської області

Неповнолітній хлопець випивав вдома, після чого озброївшись ножем вийшов на вулицю Чорновола, де помітив жінку та напав на неї.

Жінка йшла на роботу, коли на неї напав незнайомець. Він приставив ніж, затягнув єрківчанку у чагарники та зґвалтував. Після чого зловмисник тричі вдарив потерпілу ножем у шию і втік, прихопивши з собою її  мобільний телефон та гроші.

Поранену жінку ушпиталили до лікарні. Зараз вона перебуває під наглядом медиків.

Отримавши інформацію про особу злочинця правоохоронці негайно розпочали пошуки.

Правоохоронці швидко встановивши місцеперебування розшукуваного. Усвідомлюючи наслідки своїх дій та сподіваючись уникнути покарання, чоловік позбувся речового доказу — викинув ніж у річку.

За місцем проживання єрківця правоохоронці знайшли мобільний телефон потерпілої.

Наразі правопорушник затриманий у порядку ст. 208 КПК України та, за погодженням з прокуратурою, слідчі повідомили про підозру у вчиненні особливо тяжких злочинів, передбачених ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 115 «Замах на умисне вбивство», ч. 1 ст. 187 «Розбій», а також ст. 152 (Зґвалтування) Кримінального кодексу України.

Відповідно до максимальної санкції інкримінованих статей затриманому загрожує до 15 років ув’язнення.

Досудове слідство триває.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x