Понад 50 одиниць техніки в області розчищають дороги

Понад 50 одиниць техніки в області розчищають дороги

Понад 50 одиниць спецтехніки підрядних організацій Служби автомобільних доріг у Черкаській області працює на автодорогах державного значення з початку снігопаду вранці 13 січня. Про це інформують у САД у Черкаській області.

 

Наразі роботи тривають на автодорогах у Чигиринському, Черкаському, Кам’янському, Канівському, Золотоніському та Смілянському районах, де триває снігопад.

Для забезпечення безпечного проїзду проводиться прибирання снігу з проїжджої частини та обробка протиожеледними сумішами. Особлива увага приділяється аварійно-небезпечним ділянкам автодоріг.

Керуючи транспортними засобами за складних погодних умов, будьте особливо уважними та обережними, чітко дотримуйтесь вимог Правил дорожнього руху, обирайте безпечну швидкість та дистанцію руху. Уникайте різкого гальмування та ризикованого маневрування.

У разі ускладнення руху на автодорогах державного значення на дорогах Черкаської області просимо звертатись диспетчера Служби автодоріг за номерами: +380472714534, +380678093117 ЦІЛОДОБОВО.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x