На Золотоніщині сварка між батьком і сином завершилася вбивством

На Золотоніщині сварка між батьком і сином завершилася вбивством

В одному із сіл Золотоніського району конфлікт між 27-річним сином та 54-річним батьком завершився трагічно – від отриманих травм голова сімейства помер на місці. Сину, який бив батька ломом, загрожує до 15 років позбавлення волі. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Золотоніського відділу поліції, від чергового фельдшера швидкої допомоги, надійшло повідомлення, що бригадою швидкої допомоги при виїзді на виклик в одне із сіл району в будинку виявлено тіло господаря без ознак життя з явними ознаками насильницької смерті.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група та начальник відділу поліції. Правоохоронці звернули увагу на безлад в будинку, що свідчив про можливу нещодавню бійку між потерпілим та його кривдником.

Поліцейські з’ясували, що травми потерпілому завдав його 27-річний син, який на момент приїзду правоохоронців зник із місця пригоди. Чоловіка протягом декількох годин знайшли на одній із центральних вулиць міста та затримали.

У розмові зі слідчим зловмисник зізнався у скоєному. Розповів, що між ним та батьком виникла сварка, яка переросла у бійку. Молодик схопив залізного лома та декілька разів вдарив ним батька. Коли побачив, що той не дихає, зник з місця пригоди.

Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Підозрюваного у вбивстві затримано в порядку статті 208 КПК України. За вчинене йому загрожує позбавлення волі на строк до 15 років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x