В області минулоріч склали майже 130 протоколів щодо порушення правил полювання

В області минулоріч склали майже 130 протоколів щодо порушення правил полювання

Співробітники державної лісової охорони та єгерської служби лісгоспів Черкащини протягом 2020 року склали 126 протоколів на браконьєрів та порушників правил полювання. Про це повідомляють в Черкаському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

– Це є результатом ефективного проведення численних рейдів з охорони державного мисливського фонду. Так, протягом 2020 року по області працівники лісогосподарських підприємств провели 1200 рейдів, – зазначив завідувач сектору мисливського господарства обласного управління Володимир Рибалка.

Загалом за цей період нарахували та добровільно сплатили штрафів за порушення правил полювання на 21,4 тис. грн. Дві справи щодо браконьєрства скерували до суду. Серед найбільш поширених порушень зафіксували: відсутність у мисливців документів, полювання в заборонених місцях та в недозволений час.

Найбільш результативно у боротьбі з браконьєрами та порушниками правил полювання спрацювали Канівський лігсосп – склали 18 адмінпротоколів, Уманський, Звенигородський, Золотоніський лісгоспи – по 14 протоколів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x