Народний депутат привітав зі святами дітлахів із дитячих будинків сімейного типу

Народний депутат привітав зі святами дітлахів із дитячих будинків сімейного типу

На різдвяні свята народний депутат України Геннадій Бобов привітав подарунками дітей із 7 дитячих будинків сімейного типу на Корсунщині, Шполянщині, Тальнівщині й Катеринопільщині. Ця традиція була закладена Геннадієм Борисовичем вже багато років тому, і тепер на кожне Різдво дітлахи отримують подарунки.

«У добро мало вірити й бажати його, треба почати робити добрі справи. Особливо це важливо в наші скрутні часи, коли кожна добра справа на вагу золота, – написав Геннадій Бобов на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. – Як і завжди на Різдво, я хочу привернути вашу увагу до сімей, які в наш непростий час зробили дуже важливий і дуже складний вибір – взяли на виховання багато дітей. На мові чиновників такі родини називаються «дитячі будинки сімейного типу». По суті, це великі й люблячі родини, які створили люди з великим серцем. Щороку у нас в окрузі таких сімей все більше. І я не перестаю захоплюватися мужністю і духовною силою цих людей. Допомагаймо їм!»
І батьки, і діти з радістю зустріли гостей і подарунки. «Ми живемо великою дружною сім’єю, діти для мене – це суть життя, можна сказати покликання, тому я і прийшла до висновку створити будинок сімейного типу. Вдячна Геннадію Борисовичу за подарунки від душі, які, зокрема, допомагають інтелектуально розвиватися діткам. Дякую за людяність, за турботу про дітей, за те, що дбає про майбутнє покоління. І зі своєї сторони, та й особисто від діток, бажаю Геннадію Борисовичу Бобову міцного здоров’я, оптимізму, ніколи не втрачати чуйності й людяності, якими наділив його Бог, – каже мама-вихователь із села Папужинці Тальнівського району Таїсія Іванівна Нагорняк, яка виховує 6 дітей.

Людмила Михайлівна Шепель із Нетеребки Корсунь-Шевченківського району, яка нині виховує 5 дітей, також щиро дякує народному обранцю: «Геннадій Борисович – єдина людина, котра ніколи не забуває про нас і постійно піклується, адже знає про те, як складно в наш час виживати великій родині. А ще він розуміє, що діти – майбутнє України, тож яким буде наше майбутнє, залежить від того, як ми ставимося до дітей сьогодні. Спасибі Вам за душевну доброту. Нехай не зміліє Вашої душі криниця».
Світлана Володимирівна Свиридюк із Сигнаївки, що на Шполянщині, мама-вихователь 7 дітей, розповідає, що становлення її закладу відбувалось непросто. Та попри все, підтримка більшості односельчан, фахівців служби у справах дітей, допомагає їй долати труднощі. Вона щиро вдячна народному депутату. «Дуже важливо, що Геннадій Борисович постійно підтримує людей, які займаються вихованням дітей. Це додає впевненості в тому, що те, що ми робимо – правильно і суспільство цінує наші дії», – говорить Світлана Володимирівна.

Куценко Павло Павлович, батько-вихователь 11 дітей із села Мокра Калигірка, що на Катеринопільщині, каже: «Ми, батьки, та наші діти щиро дякуємо Геннадію Борисовичу Бобову за подарунки, які були змістовні, красиві й дуже смачні. Хочу сказати, що це вже четвертий рік, якщо я не помиляюся, як наші діти отримують подарунки від народного депутата. Хто думає про дітей, той думає про майбутнє України. Бажаємо нашому народному депутату Божого благословення».

Сергій Лісовський

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x