Двох черкащанин ув’язнили за вбивство чоловіка

Двох черкащанин ув’язнили за вбивство чоловіка

Прокуратура відстояла в суді покарання для 17-річного хлопця та його 21-річного спільника за викрадення і вбивство людини. Про це інформують у пресслужбі Черкаської обласної прокуратури.

За вироком Черкаського апеляційного суду неповнолітнього обвинуваченого визнали винним і засудили за незаконне позбавлення волі та викрадення людини (ч. 3 ст. 146 КК України) до 6 років 6 місяців позбавлення волі.

Повнолітнього спільника засуджено до 14 років позбавлення волі, його визнали винним у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 115,  ч. 2 ст. 289, ч. 3 ст. 146 КК України, ч. 1 ст. 185 КК України, і конфіскували все належне майно.

За даними слідства, 17-річний хлопець у змові з 21-річним спільником насильницьки помістили чоловіка до багажника його автомобіля. Крім того, повнолітній зловмисник відібрав мобільний телефон і транспортний засіб потерпілого й побив його, від чого постраждалий помер. Для уникнення кримінальної відповідальності за скоєне зловмисник імітував дорожньо-транспортну пригоду за участю потерпілого.

Доводи сторони захисту, яка оскаржила рішення суду першої інстанції, визнано безпідставними. Наразі вирок суду набрав законної сили з моменту проголошення.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x