За добу поліцейські виявили 24 порушення посилених карантинних обмежень в області

За добу поліцейські виявили 24 порушення посилених карантинних обмежень в області

Із початку посилених карантинних обмежень поліцейські ГУНП в Черкаській області  перевірили майже 4000 суб’єктів господарювання та склали 432 адміністративних матеріали за статтею  44-3 КУпАп. Про це розповів на брифінгу в Черкаській ОДА начальник відділу охорони публічного порядку ГУНП у Черкаській області Роман Тищенко, повідомляють у пресслужбі ЧОДА.

 

За його словами, лише за минулу добу працювали 28 мобільних груп, до складу яких входили 56 поліцейських. Вони перевірили 312 суб’єктів господарювання та склали 24 адмінматеріали: 2 протоколи та 22 постанови за ст. 44-3 КУпАП.

З метою недопущення поширення коронавірусної інфекції COVID-19, в Головному управлінні Національної поліції в Черкаській області постійно вносять зміни до маршрутів патрулювання, коригують кількість патрульних нарядів та інтенсивність самих патрулювань. Щодобово на забезпечення публічної безпеки і порядку та дотримання карантинних норм залучається близько 300 поліцейських як в складі піших, так і автомобільних патрулів.

Крім цього, щодоби поліцейськими відділів та відділень поліції ГУНП області, спільно з Держпродспоживслужбою, в середньому створюється до 30 додаткових мобільних груп. Їхня робота полягає в тому, щоб виявити факти порушення карантинних норм.

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x