Кращі спортсмени Черкаського району отримуватимуть стипендію

Кращі спортсмени Черкаського району отримуватимуть стипендію

Десять найкращих перспективних спортсменів Черкаського району відібрала комісія з розгляду клопотань, поданих спортивними товариствами, органами місцевого самоврядування, дитячо-юнацькими спортивними школами, щодо спортсменів, які претендують на районну стипендію у 2017 році. Вони отримуватимуть по 500 грн щомісяця. «Нова Доба» про це дізналася з видання «Сільські обрії».

– Такі стипендії для молодих перспективних спортсменів району будуть виплачуватися у нас вперше, – каже начальник відділу сім’ї, молоді та спорту Черкаської РДА Сергій Бовт. – Її отримуватимуть діти 2003-2005 року народження, які лише розпочинають спортивну кар’єру, але вже досягли вагомих результатів.

Першими стипендіатами стануть спортсмени із Свидівка, Вергунів, Худяків, Сагунівки, які займаються спортивною гімнастикою, дзюдо, кікбоксингом та спортивним орієнтуванням.
– Підтримати обдаровану молодь у своїх селах можуть і місцеві ради, – переконана начальник фінансового управління райдержадміністрації Ганна Шокот. – Вони мають перевиконання бюджетів, які під час перерозподілу можна спрямувати на розвиток та підтримку спорту в населених пунктах.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x