Міжнародна фундація «Єдиний світ» дарує 10 ноутбуків вчителям англійської мови гімназії

Міжнародна фундація «Єдиний світ» дарує 10 ноутбуків вчителям англійської мови гімназії

З 1 вересня у Першій міській гімназії м. Черкас працює Джудіт Ендерс, волонтер Корпусу миру США. Дізнавшись про можливість бути на службі нової української освіти, вона вирішила присвятити 2 роки свого життя підвищенню рівня володіння англійською мовою українських підлітків.

Міжнародна фундація «Єдиний світ» дарує 10 ноутбуків вчителям англійської мови гімназії
Джудіт викладає у 8 та 10 класах, має 16 тижневих годин. Зрозумівши проблему з технічним забезпеченням вчителів англійської мови гімназії, вона відразу ж почала шукати шляхи допомоги і таким чином вийшла на Міжнародну фундацію «Єдиний Світ» (засновник Р. Ігнатова, Болгарія). Після тривалого листування та обґрунтування необхідності допомоги гімназії, Джудіт стала ініціатором проведення SKYPE-конференції з представниками фундації, у якій також взяли участь директор гімназії Саєнко С.І., заступник директора Ананьєва Н.В. та український партнер Джудіт у гімназії, учитель англійської мови Овчарова Н.А.

І ось надійшла чудова новина: Міжнародна фундація виділила кошти для придбання 10 ноутбуків для вчителів англійської мови гімназії. Адміністрація гімназії, вчителі англійської мови, гімназисти та їхні батьки висловлюють щиру вдячність Міжнародній фундації «Єдиний світ» за суттєву допомогу у покращенні рівня забезпеченості гімназії необхідними технічними засобами, які надають можливість ефективного впровадження інформаційно-комунікативних технологій у навчально-виховний процес та подальшого удосконалення рівня викладання англійської мови.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x