Поліція розслідує смерть черкаської депутатки Олени Шевченко

Поліція розслідує смерть черкаської депутатки Олени Шевченко

У поліції відкрили два кримінальні провадження у зв’язку зі смертю депутатки Черкаської міської ради. Про це на засіданні виконавчого комітету повідомив перший заступник міського голови Сергій Тищенко.

За словами заступника, було подано запит до правоохоронних органів для роз’яснення ходу розслідування.

– Ця справа стала резонансною. Було відкрито дві кримінальні справи. У нас є багато питань до приватних клінік Черкас. Ситуація, що трапилася з нашою колегою, може повторитися з іншими людьми, які отримують лікування. Ми візьмемо під контроль питання. Якщо хтось недобросовісно відправив людину на той світ – ці люди будуть покарані, – зазначив Сергій Тищенко.

Керівник департаменту охорони здоров’я Черкаської міської ради Всеволод Кульчиковський зазначив, що ця трагедія пов’язана з приватною клінікою, яка орендувала приміщення на території Першої міської лікарні.

– На проведення судово-медичної експертизи знадобиться близько місяця. Станом на сьогодні з приватною структурою розірвано договір про оренду. Як мені відомо, на ім’я керівника закладу складено службову записку. Як мені відомо, керівника структурного підрозділу мають відсторонити від посади, – повідомив Кульчиковський.

За роз’ясненням правоохоронців, уже проведено низку слідчих дій. Наразі встановлюють та опитують всіх причетних до трагічної ситуації.

Кримінальні провадження відкрили за статтею 140 Кримінального кодексу України (Неналежне виконання професійних обов’язків медичним або фармацевтичним працівником).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x