У січні в області набиратимуть поліцейських

У січні в області набиратимуть поліцейських

Кожного 5 працівника правоохоронних органів потрібно знайти для обласного управління. Про це під час прес-конференції розповіли начальник ГУ НП в Черкаській області Валерій Лютий та начальника управління кадрового забезпечення Руслан Горяченко. Повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

− Зараз питанням номер один є доукомплектування особового складу. Є такі підрозділи, де не вистачає працівників на 30-50%, − зазначив Валерій Лютий.
З 16 січня проводитиметься набір особового складу. Це конкурс на 60 вакантних посад слідчих. У квітні 2017 відбуватиметься набір дільничних інспекторів і сержантський склад, набиратимуть 30 дільничних та 100 сержантів.

− Для того, щоб подати заявку, потрібно на сайті ГУ НП заповнити анкету, потім кандидата запросять на подальше проходження відбору. Також на сайті будуть вказані вимоги до кандидатів: вік, освіта, знання і т.д. Спілкування з кандидатами проводитиметься в онлайн-режимі, з відео- та аудіофіксацією. Працюватиме з кандидатами спеціальна комісія, члени якої пройшли відбір та поліграфічне обстеження, і можуть працювати з кандидатами, − розповів Руслан Горяченко.
Крім того, кандидати проходитимуть військово-лікарську комісію, складатимуть заліки з фізичної підготовки, тестування на загальний рівень знань та на знання законів, проходитимуть психологічне обстеження. Далі за рейтингом будуть відібрані 60 кращих.
Подача анкет проходитиме від 10 до 30 діб, тобто конкурс планують закінчити до кінця лютого.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x