На державних дорогах Черкащини минулої доби працювали 30 одиниць спецтехніки

На державних дорогах Черкащини минулої доби працювали 30 одиниць спецтехніки

Підрядними організаціями Служби автомобільних доріг у Черкаській області продовжуються цілодобові роботи із зимового експлуатаційного утримання державних автодоріг області. За минулу добу понад 30 одиниць дорожньої спецтехніки працювало з обробки протиожеледними матеріалами автодоріг області, на чергуванні перебувало понад 50 одиниці спецтехніки, використано близько 100 тонн протиожеледної суміші. Про це інформують в САД у Черкаській області.

 

Станом на ранок 22 січня проїзд дорогами державного значення Черкащини забезпечено, обмежень та ускладнень в русі немає.

У період ускладнення погодних умов, рекомендуємо водіям великогабаритного транспорту, користуватися майданчиками для відстою, розташованих вздовж державних доріг: https://ck.ukravtodor.gov.ua/…/velykohabarytni_ta

Для зручності, всі вони відзначені на Google мапі: http://bit.ly/2WsAaZe.

Служби автомобільних доріг у Черкаській області звертається до водіїв з проханням поступатися дорогою спецтехніці.

У разі виникнення надзвичайних ситуацій, пов’язаних із ускладненням дорожнього руху на автомобільних дорогах державного значення Черкаської області, просимо звертатись на номер диспетчера Служби автодоріг: +380472714534, +380678093117 ЦІЛОДОБОВО.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x