На Черкащині продовжується розчищення доріг після снігопадів

У Черкаській області автодорожники продовжують розчищати автодороги від снігу для забезпечення безперешкодного проїзду автотранспорту.
За інформацією диспетчерської служби Служби автомобільних доріг у Черкаській області, очищення доріг від снігу та обробка дорожнього покриття автодоріг для ліквідації ожеледиці проходила ввечері 12 січня та вночі 13 січня у всіх районах Черкаської області та на трасі міжнародного значення М-05 Київ-Одеса. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі САД у Черкаській області.

Загалом, очищено від снігу та оброблено протиожеледною сумішшю понад 2000 км автодоріг загального користування. За минулу добу було використано понад 1100 тонн протиожеледної суміші. Сьогодні, 13 січня, роботи з очищення автошляхів від снігу та ліквідації наслідків зимової стихії продовжуються.

Упродовж доби у обробці асфальтового покриття на автодорогах області загального користування були задіяні 75 піскорозкидувачів, 56 автогрейдерів і тракторів та 19 навантажувачів, на роботах на дорогах працювало понад 100 робітників. Вранці 13 січня у черговому режимі роботи перебували 86 одиниць техніки та 114 працівників ДП «Черкаський облавтодор».
Станом на ранок 13 січня проїзд забезпечено на усіх автомобільних шляхах загального користування Черкаської області.
Служба автомобільних доріг у Черкаській області наголошує, що під час роботи снігоприбиральної техніки водії транспортних засобів мають забезпечити безперешкодний рух спецтехніки та не створювати заторів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x