Жительку Черкаського району привітали зі століттям

Жительку Черкаського району привітали зі століттям

12 січня заступник голови районної ради Сергій Степанюк, заступник голови районної державної адміністрації Петро Коренюк, начальник управління пенсійного фонду Валентина Велько, заступник начальника управління праці та соцзахисту населення Людмила Лядецька, депутат районної ради Олександр Муцалханов, сільський голова Петро Лисенко привітали із столітнім ювілеєм жительку села Байбузи Тетяну Марківну Жилу. «Нова Доба» про це дізналася з видання «Сільські обрії».

На святкування зібралася майже вся родина, аби привітати ювілярку. Великий святковий торт спекла внучка Таня.
Ні хвилини без роботи, помірність у їжі та скромність у побуті – такі секрети довголіття ювілярки, стверджують її близькі. Тетяна Марківна й досі без окулярів вишиває. Телевізор ніколи не дивилася – каже, тільки очі від нього болять. Навесні садить дрібне, а восени вибирає картоплю. Кілька років тому сама й дрова рубала. Рідні додають, що насправді бабусі Тані вже 102 роки.
Вся хата, яку, до речі, будували лише вдвох з чоловіком (навіть самани без толоки місили) – у вишиваних роботах Тетяни Марківни. Тут і килими, і напірники, і рушники, і простирадла. І дітей цьому ремеслу навчила. Взірцем у житті стала вона і для своїх сусідів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x