На Черкащині нетвереза дівчина вирішила покататися на вантажівці

На Черкащині нетвереза дівчина вирішила покататися на вантажівці

Інспектори в місті Умань учора ввечері помітили на трасі автомобіль “DAF”, який рухався дуже повільно та здійснював незрозумілі маневри. Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Черкаської області. 

Патрульний вирішив перевірити вантажівку та подав сигнал з вимогою про зупинку. На подив патрульного, за кермом автомобіля нікого не було видно. Побігши за вантажівкою, яка рухалася трасою, поліціянт вискочив на сходинку порогу транспортного засобу, та заглянув у відчинене вікно. За кермом сиділа 21-річна дівчина, яка не розуміла, як припинити рух. Патрульний не розгубився та пояснив, як зупинити вантажівку.

Під час спілкування з кермувальницею, вартові порядку виявили у неї явні ознаки алкогольного сп’яніння. У встановленому законом порядку, дівчина пройшла огляд на стан алкогольного сп’яніння за допомогою пристрою Drager. Результат – 2,58 проміле, що майже у 13 разів перевищує допустиму норму.

Інспектори склали на дівчину адміністративний протокол за ч.1 ст. 130 (Керування в стані сп’яніння) КУпАП та винесли постанову за ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) КУпАП.

Власника транспортного засобу повідомили про подію та передали йому автомобіль. Зі слів дівчини, вона взяла ключі від вантажівки у свого знайомого та вирішила спробувати проїхатися.  На щастя, ніхто не постраждав та все обійшлося без трагічних наслідків.

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x