Рятувальники дістали із Дніпра тіла двох чоловіків та хлопчика

Рятувальники дістали із Дніпра тіла двох чоловіків та хлопчика

Рятувальники дістали тіла двох чоловіків та дитину, які провалилися під кригу 24 січня під час риболовлі. Поліція з’ясовує обставини трагедії. Про це повідомляють у пресслужбі поліції Черкаської області.

 

Станом на 10:30 знайдено тіло однієї людини, о 13:20 підняли тіло другого загиблого, хлопчика. Та о 13:40 водолазами підняли тіло третього загиблого чоловіка.

 

Нагадаємо, подія трапилася учора у селі Бучак Канівського району. Там на річці Дніпро зникли 62-річний батько та 10-річний син, разом із ними 69-річний товариш. Усі троє − жителі Канева.

 

Чоловіки з дитиною, на відстані 250−300 метрів від берега, рибалили на кризі, яка не витримала їхньої ваги. Це сталося на очах очевидця, який почув крики про допомогу, але врятувати не зміг, бо й сам провалився під лід. Потім він почав шукати мотузку й телефонувати до екстрених служб проте, в останню мить побачив, як людина зникла з поверхні води.

 

Деталі цієї трагедії з’ясовують правоохоронці, які закликають не виходити на лід за плюсової температури, адже він наразі не такий міцний, аби витримати вагу людини.

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x