На Городищині затримали автомобіль-«двійник»

На Городищині затримали автомобіль-«двійник»

Працівниками відділу безпеки дорожнього руху Управління превентивної діяльності області було виявлено автомобіль з явними ознаками підробки свідоцтва про реєстрацію. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

В одному з сіл Городищенського району за порушення Правил дорожнього руху працівники відділу безпеки дорожнього руху зупинили автомобіль «AUDI-A4». За кермом автомобіля сидів 22-річний житель Черкаського району.

Під час перевірки документів та автомобіля по базах даних, було встановлено, що свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу має явні ознаки підробки, а номер кузова не відповідає зазначеному в базі. Слідчий вирішив вилучити цей транспортний засіб зі свідоцтвом про реєстрацію транспортного засобу.

На даний час тривають слідчі дії в рамках відкритого кримінального провадження за статтею 290 (Знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x