Комісія обласної ради визначила переможця на посаду директора комунального підприємства

Комісія обласної ради визначила переможця на посаду директора комунального підприємства

13 січня 2017 року під головуванням першого заступника голови обласної ради Валентина Тарасенка проведено засідання конкурсної комісії з визначення кандидатури на посаду директора комунального підприємства «Регіональний навчально-практичний центр розвитку багатофункціональних кооперативів Черкаської обласної ради». Про це \”Нова Доба\” дізналася в Черкаській облраді.

Як відомо, це підприємство створено рішенням сесії обласної ради у грудні минулого року, а відтак голова обласної ради своїм розпорядженням оголосив конкурс на посаду директора, створив комісію, до якої увійшли в тому числі начальник управління агропромислового розвитку облдержадміністрації Ігор Колодка, начальник управління майном виконавчого апарату обласної ради Віталій Петров, завідувач сектору обліку та використання майна управління майном виконавчого апарату обласної ради Наталія Дудник, головний спеціаліст юридичного відділу виконавчого апарату обласної ради Ольга Денжанська.

До участі у конкурсі було подано заяви від чотирьох осіб. Згідно з умовами всі претенденти попередньо подавали власні бізнес-пропозиції щодо перспектив діяльності і подальшого розвитку комунального підприємства, а на засіданні публічно захищали їх.

Після ознайомлення з пропозиціями та заслуховування претендентів, комісія визначила переможця.

Ним став Олександр Володимирович Годований, 1976 року народження, за спеціальністю економіст. В минулому заснував і працював чотирнадцять років директором ТОВ «Софія». Останнє місце роботи – менеджер ПАТ «Державна продовольчо-зернова корпорація України».

Варто зазначити, що це перший конкурс на посади керівників комунальних підприємств у відповідності до затвердженого у минулому році Порядку призначення посадовців закладів, установ і підприємств, що належать до комунальної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, засновником яких є обласна рада.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x