28 мільйонів боргу списано платникам податків у Черкаській області

28 мільйонів боргу списано платникам податків у Черкаській області

Державною податковою службою України проведено в автоматичному режимі списання податкового боргу платників податків, який обліковувався станом на перше листопада 2020 року та залишився несплаченим/непогашеним. Про це повідомляє пресслужба Головного управління ДПС у Черкаській області.

Основною умовою для списання була наявність у платника податків податкового боргу, сукупний розмір якого не перевищував 3060  гривень.

За оперативними даними інформаційно-телекомунікаційної системи податкових органів, фактично списано такого податкового боргу в 96 458 платників податків Черкаської області на загальну суму 28 041 тис. гривень.

Списання зазначеного податкового боргу проведено на виконання вимог пункту 24 підрозділу 10 розділу ХХ Податкового кодексу України, внесеного Законом України від 04 грудня 2020 року № 1072-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо соціальної підтримки платників податків на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x