В області очікуються значні снігопади

В області очікуються значні снігопади

Сьогодні зранку черкащани відчули на собі вплив атмосферних фронтів циклону, який активізувався на півдні. Негода вже встигла наробити лиха в Одесі, яка зараз борсається в снігу. В окремих пунктах Одещини вже випало до 40 мм снігу. Також дісталося Миколаєву та Кіровограду.

 

За даними метеостанцій, на Черкащині наразі випало 2−3 мм снігу, у Чигирині 6 мм. Висота снігового покриву становить 2−7 см. Про це повідомляють у Черкаському гідрометцентрі.

 

У зв’язку з наближенням центру циклону до Черкащини, основну порцію негоди прогнозуємо увечері 27, вночі та вранці 28 січня. Очікується сніг, мокрий сніг, вночі значний сніг, налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця, хуртовина та перемети. Приріст снігового покриву 15−25 см. На фоні поривчасто вітру температура впродовж доби 4º морозу − 1º тепла.

 

Удень 29 січня, циклон відійде за межі Черкащини, інтенсивність опадів зменшиться, а температура знизиться: вночі 4−9º морозу, вдень від 4º морозу до 1º тепла.

 

Такі складні погодні умови в області можуть призвести до суттєвого ускладнення руху транспорту, порушення зв’язку та енергопостачання населених пунктів, ускладнень роботи комунальних служб.

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x