Сьогодні впродовж доби на Черкащині йтиме сніг та дощ

Сьогодні впродовж доби на Черкащині йтиме сніг та дощ

Добряче насичений вологою південний циклон повільно рухається з узбережжя Чорного моря у напрямку Херсон-Кременчук-Чернігів, щоб надалі об’єднатися з північним циклоном.

Територію Черкащини циклон зачіпає як теплою своєю частиною, так і холодною. Тому сьогодні впродовж дня випадатимуть опади як у вигляді дощу, так і снігу. Зберігатимуться ожеледь, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця. Про це інформують у Черкаському гідрометцентрі.

 

За вчорашній день і цю ніч на Черкащині випало 9−18 мм, а найбільше − у Звенигородці 23 мм опадів у вигляді мокрого снігу, снігу та дощу. А метеостанції Чигирин та Черкаси фіксували льодяний дощ. Така кількість відповідає 23−54% місячної норми. Висота снігу на ранок становить 6−15 см, найвищий сніговий покрив у Звенигородці 17 см.

 

За прогнозом, увечері південний циклон відійде за північні кордони нашої області, опади поступово припинятимуться, температура повітря знизиться до невеликих морозів 1−3º, тому снігова каша на дорогах і тротуарах підмерзатиме. Буде слизько

Нагадуємо, що на території Черкаської області і м. Черкаси сьогодні діють попередження: до кінця доби 28 січня утримається ожеледь, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця.

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x