У Черкасах збільшать кількість спортивних стипендій

У Черкасах збільшать кількість спортивних стипендій

Із 2017 року в Черкасах діє «Програма розвитку фізичної культури та спорту у м. Черкаси», яка передбачає виплату 50 стипендій спортсменам, їхнім тренерам та спортсменам з інвалідністю. Про це повідомляє директор Департаменту освіти й гуманітарної політики ЧМР Ігор Волошин.

На останньому засіданні виконкому запропонували дофінансувати цю програму та збільшити кількість стипендій до 70, а саме: 15 – провідним черкаським спортсменам та 15 – їх тренерам, 5 – спортсменам з інвалідністю, 25 – перспективним спортсменам Черкас та 10 – спортсменам командних ігрових видів спорту Черкас.

– Таке заохочення потрібно для того, щоб стимулювати їх до успішних виступів на національних та міжнародних змаганнях, адже саме вони мають примножувати міські здобутки та прославляти Черкаси на всіх рівнях, – говорить очільник Департаменту.

Члени виконавчого комітету вирішили поступово збільшувати кількість стипендій, щоб це не стало додатковим навантаженням на бюджет, особливо враховуючи карантин та недоотримання доходів містом у зв’язку з цим.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x