Затримали чоловіка, який вчинив розбійний напад у Черкасах

Затримали чоловіка, який вчинив розбійний напад у Черкасах

Чоловік з ножем відібрав мобільний телефон в жінки на вулиці Анатолія Лупиноса у Черкасах 27 січня. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Черкаській області.

Після крадіжки злочинець відразу втік. За адресою виїжджала слідчо-оперативна група Черкаського відділу поліції.

Правоохоронці встановили, що двоє чоловіків та одна жінка винаймали разом житло та між ними виник конфлікт. Зненацька зловмисник напав із ножем й забрав речі потерпілої.

Інший чоловік одразу звернувся до поліції по допомогу. Під час проведення оперативно-розшукових заходів співробітники кримінальної поліції за годину затримали 35-річного зловмисника. Він раніше вже мав судимість за вчинення злочинів, пов’язаних з незаконним обігом наркотичних засобів крім того, зізнався, що цього разу скоїв розбій та видав речі 40-річної потерпілої.

Наразі слідчим вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у злочині. Далі суд обиратиме міру запобіжного заходу.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Досудове розслідування триває під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури.

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x