П’ять приводів похрумтіти попкорном у кінотеатрі: найочікуваніші фільми лютого

П’ять приводів похрумтіти попкорном у кінотеатрі: найочікуваніші фільми лютого

Локдаун в Україні завершився 24 січня, а це означає, що поціновувачі фільмів на великому екрані знову можуть насолодитися переглядом в улюблених кінокомплексах. Серед найцікавіших прем’єр лютого — довгоочікуваний реліз «Кінгс Мен», оскарівський фаворит «Земля кочівників» та стрічка «Перспективна дівчина», яка вже зробила чималий ажіотаж.

 

«Кінгс Мен»

Цьогоріч із третьою частиною франшизи King’s Man відбулася схожа історія, як і з продовженням бондіани — прем’єру відтерміновували тричі. Однак в лютому 2021 року глядачі знову побачать бездоганно вдягнених англійських шпигунів. Рейф Файнс, Аарон Тейлор-Джонсон, Том Голландер, Стенлі Туччі й Гарріс Дікінсон — у фільмі розкішний акторський склад.

Події стрічки відбуваються за часів Першої світової війни. Відповідно до сюжету група тиранів (із-поміж них — цар Микола II та Вільгельм II) оголосить війну людству, а протистояти цьому зможе лише один герой — юнак Конрад (його роль виконує зірка серіалу «Траст» Гарріс Дікінсон) спільно зі своїм наставником (Рейф Файнс). Фільм розповість про становлення шпигунської служби King’s Man.

 

«Земля кочівників»

Безсумнівно, зворушлива розповідь Хлої Чжао про подорож кочівниці по США заслуговує на увагу й низку нагород. Ба більше, це перший фільм в історії, який здобув одночасно і «Золотого лева» Венеційського кінофестивалю, і приз глядацьких симпатій кінофестивалю в Торонто.

Стрічка розповідає про життя жінки, яка втратила житло й вимушена кочувати заходом США в будинку на колесах. У головній ролі — драматична акторка Френсіс Макдорманд, зірка стрічок братів Коенів, серіалу «Фарго» й володарка премії «Оскар» за фільм «Три білборди за межами Еббінга, штат Міссурі».

 

«Девід Бові: Історія людини із зірок»

Це перший в історії біографічний фільм про легенду британського року — Девіда Бові. У центрі стрічки — історія його шляху до слави, зокрема, оповідь про створення знаменитого альтер-его Бові — Зіггі Стардаста і про перше американське турне музиканта в 1971 році.

У ролі Девіда Бові — британський актор і музикант Джонні Флінн, який відзнявся у фільмах «Емма», «Звір» і серіалі «Знедолені». Роль першої дружини Бові, Анджели, виконала Джена Мелоун («Неоновий демон», «Голодні ігри»), а зрежисував фільм Гебріель Рейндж, що спеціалізується на документальному кіно. На жаль, музики Бові у фільмі послухати не вийде: сім’я музиканта не дала дозвіл на використання хітів, тому його пісень у байопіку немає.

 

«Перспективна дівчина»

«Перспективна дівчина» — один з найбільш очікуваних фільмів цієї зими й один з головних претендентів на премію «Оскар» цьогоріч. Імовірно, у двох номінаціях — за найкращий оригінальний сценарій для режисерки Еміральд Феннел і найкращу жіночу роль для Кері Малліган. Емеральд Феннел ви напевне знаєте, адже вона зіграла Каміллу Паркер-Боулз у «Короні», а ось у режисерстві випробовує свої сили вперше. Феннел — надія нового британського кіно, яскрава феміністка й талановита сценаристка, яка вигострила язик, під час співпраці з Фібі Воллер-Брідж над серіалом «Вбиваючи Єву».

«Перспективна дівчина» — сатиричний трилер про дівчину (Кері Малліган), яка мстить усім чоловікам за те, що в студентські роки її найкращу подругу зґвалтували, але злочинець так і не був покараний. На що перетвориться ця яскрава, дотепна й дуже смілива історія про помсту — дізнаєтеся, щойно додивитеся до кінця.

 

«Дати дуба в окрузі Юба»

Ви напевно добре знаєте Тейта Тейлора — це він відзняв чудовий фільм «Прислуга» з Еммою Стоун та Октавією Спенсер і трилер «Дівчина в поїзді» з Емілі Блант.

Його нова стрічка — комедія «Дати дуба в окрузі Юба» про домогосподарку Сью, яка хай там що хоче стати знаменитою. Зрештою її чоловік зникає й ексцентрична домогосподарка опиняється в центрі уваги, але чи позитивно це вплине на головну героїню? Розібратися з усім Сью допомагає сестра, яка працює на телебаченні, у виконанні Міли Куніс. Смішний дотепний фільм, якого нам бракувало.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x