У Савківці Чорнобаївського району меланкували всім селом

У Савківці Чорнобаївського району меланкували всім селом

13 січня ввечері, в переддень Старого Нового року, в Савківському клубі пройшли схід села та святковий концерт.
Подібний захід вже став традиційним для савківчан. 15-ий рік поспіль на Меланки приїжджають до Савківки представники Чорнобаївської селищної ради та райцентрівські артисти.

На початку зустрічі голова Чорнобаївської селищної ради Алла Мірошниченко привітала присутніх зі святами, побажала миру, добробуту, злагоди в кожній родині і в Україні. Очільниця Чорнобаївської громади відзвітувала перед жителями села про роботу за минулий рік, окреслила плани органу місцевого самоврядування на 2017-ий. Під час виступу голови селищної ради савківчани задали Аллі Олексіївні запитання та обговорили наболілі для села проблеми.

У Савківці Чорнобаївського району меланкували всім селом

Після обговорення відбувся святковий концерт за участі чорнобаївських та савківських аматорів. Як годиться, місцеві хлопці Максим Коваленко, Артем Татаровський, Тарас Шепель засіяли «на щастя, на здоров’я». За це посівальники, як і всі присутні в залі дітки, отримали солодкі подарунки від селищного голови.

А зі сцени линули щирі слова вітань від ведучої концерту − організатора культурно-дозвіллєвої роботи СБК Ірини Лущик. Милозвучними піснями порадували слухачів савківчанки Лідія Шепель та Ілона Петраш. Прекрасні пісенні композиції прозвучали у виконанні чорнобаївських артистів Антоніни Черниш, Анатолія Лута, Світлани Палій, Світлани Педань, Віктора Перехреста.
Гучними оплесками винагородили глядачі запальний танок учасниць танцювального колективу Чорнобаївського СБК під керівництвом Тетяни Зубенко.
Яскравим і душевним був вечір на Маланки у Савківському клубі. Море позитивних емоцій, гарного настрою та заряд енергії отримали і глядачі, і аматори сцени.

Інна Чмихало

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x