Сьогодні давно

Сьогодні давно

1969

“Минулої суботи, 1 лютого, у центрі Черкас відкрито магазин “Юність”. Великими вітринами, багатим освітленням він здалека приваблює, кличе до себе.

В приміщенні, де розмістився новий магазин, справили новосілля старі, вже добре відомі черкасцям магазини “Трикотаж – Галантерея”, “Галстуки”, “Подарунки”. Незабаром відкриється салон для молодят.

“Юність” – чи не найбільший магазин в обласному центрі. 1500 квадратних метрів – така його торговельна площа. Понад 1000 квадратних метрів підсобних приміщень. Під магазином – складські приміщення. Чотири ліфти подають товари до зал”, – розповідає директор магазину Ніна Григорівна Гацько.

Устаткування для “Юності” виготовляли Московська, Ужгородська і Білоцерківська меблеві фабрики. Інтер’єри магазину, у світловому відношенні, виконано з урахуванням сучасних вимог естетики. Широко використано чеканку, латунь та інші кольорові метали. Добре потрудились художники.

В “Юності” п’ять відділів: галантерейний, трикотажу-панчох, парфумерно-косметичний, сувенірів і подарунків. 130 продавців, одягнених у спеціальну форму, привітно зустрічають покупців. В цьому колективі майже тільки молодь, і більшість має спеціальну торговельну освіту”.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x