На Черкащині працівники САДу забезпечили проїзд для водіїв

На Черкащині працівники САДу забезпечили проїзд для водіїв

Станом на перше люте проїзд дорогами державного значення Черкаської області забезпечено, а обмежень у русі немає. Про це інформують у Службі автодоріг області.

Через чергове посилення снігопадів, дорожники Черкащини продовжують працювати у посиленому режимі. Цієї ночі на автодорогах державного значення Черкаської області працювали 90 одиниць спецтехніки. Для запобігання утворення ожеледиці на дорогах, за добу використали понад 3000 тонн протиожеледної суміші.

– Зважаючи на ускладнення погодних умов та посилення опадів, радимо утриматися від поїздок під час негоди, аби снігоприбиральна техніка ефективніше виконувала відповідну роботу та уникнути заторів на автодорогах, – йдеться у повідомленні.

Працівники Служби автомобільних доріг у Черкаській області звертаються до водіїв з проханням поступатися дорогою спецтехніці, за можливістю обмежити користування автотранспортом та слідкувати за технічним станом автівок, особливо за станом шин.

– Під час негоди ми рекомендуємо водіям, передусім великогабаритного транспорту, користуватися майданчиками для відстою, які розташовані вздовж державних автошляхів. На балансі Служб автодоріг країни їх близько 400. Ці місця позначені на Google мапі: http://bit.ly/2WsAaZe, – додають у САД.

У випадку виникнення надзвичайних ситуацій на дорогах Черкаської області звертайтеся за номером диспетчера Служби автодоріг: +380472714534, +380678093117 (цілодобово).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x