Поліція викрила зловмисників, які виманювали гроші в черкащан (ВІДЕО)

Поліція викрила зловмисників, які виманювали гроші в черкащан (ВІДЕО)

Зловмисники із села Новодмитрівка Золотоніського району ошукали людей на суму 90 тисяч гривень. Про це інформує пресслужба Головного управління Нацполіції в Черкаській області.

Правоохоронці встановили, що особи, причетні до шахрайств, пересувалися на автомобілі з іноземною реєстрацією та міняли гроші старого зразка на новий. Купюри, які вони давали людям, були сувенірними.

Сума, якою заволоділи правопорушники, становить щонайменше 90 тисяч гривень.

Під час обшуків слідчі вилучили у зловмисників мобільні телефони, ноутбуки та планшети, сім-картки, грошові кошти, сувенірні банкноти, банківські картки та записники. Наразі перевіряють речові докази.

Особам, причетним до шахрайських дій, повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, що передбачено ч. 2 ст. 190 Кримінального кодексу (шахрайство). Вирішують питання про обрання міри запобіжного заходу.

Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – позбавлення волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування, перевіряють причетність зловмисників до скоєння інших кримінальних правопорушень на території Черкаської області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x