На Черкащині за добу виникло 4 пожежі

На Черкащині за добу виникло 4 пожежі

Протягом доби 15 січня в області ліквідовано 4 пожежі, 3 з яких – у Черкаському районі. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Перша пожежа виникла о 08:30 у селі Думанці. Загорання, що сталося через коротке замикання електромережі в житловому будинку, ліквідували добровольці місцевих пожежних команд із сіл Леськи та Худяки.

О 08:55 пожежа виникла вже у селі Геронимівка. Горів житловий будинок на вулиці Благовісна. Через тріщини у печі дим почав швидко заповнювати приміщення, господарі разом із сусідами зусиллями зупинили поширення вогню і ще до прибуття пожежних розрахунків із обласного центру ліквідували пожежу.

Пожежа у селі Руська Поляна виникла у дровнику. Загорання дров та споруди ліквідували два пожежних розрахунки з навчальної пожежно-рятувальної частини ЧІПБ ім.Героїв Чорнобиля та місцевої пожежної команди.

Оглядом місця пожежі встановлено, що загорання сталося через непогашений попіл, яку господар висипав коло дровника після чистки димаря.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x