Жителі Черкас можуть відстежити рух тролейбусів через смартфон

Жителі Черкас можуть відстежити рух тролейбусів через смартфон

КП «Черкасиелектротранс» з  1 січня 2021 року ввело в експлуатацію систему супутникового моніторингу електротранспорту.  Про це повідомив директор підприємства Петро Кучер.

Виконком ухвалив рішення щодо проведення конкурсу на організацію міської системи GPS-моніторингу  ще 2019 року, переможцем стала компанія ТОВ «Дозор Україна», що є розробником програмного забезпечення.

Підприємство отримало повний доступ до програми «DozoR», а жителі міста – до мобільного додатку DozoR City та його веб-версії.

Безкоштовний мобільний додаток DozoR City дозволяє кожному пасажиру в онлайн-режимі через смартфон відстежувати місцезнаходження і фактичний час прибуття тролейбусів на всіх зупинках міста. Цей застосунок можна завантажити в Play Маркет або App Store.

Ця програма дає інструменти для контролю отримання достовірної аналітики та оцінки ефективності маршрутизації міського транспорту і має наступні можливості:

– за будь-який обраний період часу відстежувати переміщення транспорту;

– будувати автоматичні звіти по невиконанню рейсів і графіків руху;

– контролювати перевищення швидкості, час зупинок і стоянок, робочий час водія;

– будувати звіт по пробігу,

– порівнювати планову та фактичну роботу кожного тролейбуса.

Наразі програмне забезпечення працює в тестовому режимі, спеціалісти КП «ЧЕТС» разом із представниками ТОВ «Дозор Україна» доопрацьовують і усувають недоліки.

Петро Кучер зазначив, що на сьогодні основним завданням підприємства є впровадження електронного квитка у тролейбусах міста.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x