У мікрорайоні «Митниця» планують звести дитсадок

У мікрорайоні «Митниця» планують звести дитсадок

На будівництво дитячого садка міським бюджетом передбачено 20,9 млн гривень. Таке рішення ухвалив виконком Черкаської міської ради сьогодні, 4 лютого.

Дитсадок планують звести на вулиці Героїв Дніпра, 87 (мікрорайон «Митниця»).

Заклад дошкільної освіти будуватимуть на умовах співфінансування із державою: на цей об’єкт, попередньо включений у програму «Велике будівництво», вже передбачено близько 80 мільйонів гривень.

За словами заступниці міского голови Анастасії Чубіної, можливість створити новий дошкільний заклад не буде надзвичайним навантаженням на міський бюджет, адже сума, виділена з міської скарбниці, в порівнянні із загальною вартістю проекту, не така вже й велика.

– Будівництво садочка є надзвичайно актуальним саме по вулиці Героїв Дніпра, адже ця частина мікрорайону в останні роки надзвичайно активно розбудовується, тут десятки новобудов, які здаються в експлуатацію, заселяються молодими сім’ями, а відповідно, кількість дітей через пару років зросте. Саме тому необхідно,  щоб їм не потрібно було добиратись через пів міста до садочка, щоб це було максимально близько до їх дому, – зазначила Анастасія Чубіна.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x